"Սլոբոդա" արևածաղկի ձեթը հաղթող է Ճանաչվել ՞Կոնտրոլնայա Զակուպկա՞ հաղորդման ժամանակ :26 Մարտ 20182018թ-ի մարտի 22 Ռուսաստան - Ռաֆիանացված արևածաղկի ձեթ ՞Սլոբոդան՞ արտադրված ՞Էֆկո՞ ընկերության կողմից, հաղթող է Ճանաչվել 1-ին ալիքի ՞Կոնտրոլնայա Զակուպկա՞ հեռուստահաղորդման ժամանակ:շարունակել"BIKI"-ին Արդեն Հայաստանում Է:07 Դեկտեմբեր 2015Հոգ տանելով յուրաքանչյուր հաճախորդի մասին ընկերությունը ստեղծել է շարունակելԲրնձով և սնկով կոտլետ28 Ապրիլ 2014Սոխը, սունկը մանր կտրատել և տապակել ձեթի մեջ, ընթացքում համեմել աղով և պղպեղով: Այնուհետև ավելացնել բրինձը, ձուն, կրախմալը և կրկին համեմել աղով և պղպեղով: Ճաշի գդալ վերցնել, գնդիկներ պատրաստել, կոտլետի տեսք տալ, երկու կողմից ալյուրի մեջ թաթախել և տապակել ձեթի մեջ: Կարող եք մատուցել որևէ սոուսի հետ:շարունակելԼցոնած շամպինիոն28 Ապրիլ 2014Շամպինիոնները լվանալ, գլուխամասերը առանձնացնել պոչերից: Պոչերը մանրացնել և սոխի հետ տապակել 5 րոպե: Պանիրը քերիչով անցկացնել, ձուն ձվածեղ անել և բարակ բարակ կտրատել: շարունակելՍՊԱԳԵՏՏԻ ''GALLO" ԾԱՂԿԱԿԱՂԱՄԲՈՎ28 Ապրիլ 2014Սպագետին եփել այնպես, ինչպես գրված է պատրաստման եղանակի մեջ: Ծաղկակաղամբը խաշել և տապակել ձեթով: Առանձին թավայի մեջ սոխառած անել, ավելացնել ծաղկակաղամբը, սպագետին և մանր կտրատված կանաչին: Այս ամենը համեմել աղով և պղպեղով: Կրակից վերցնելուց հետո ավելացնել պանիրը և պաքսիմատը:շարունակելՑՈՆԱՑ ԼՈԼԻԿՆԵՐ ՈՒՐԱԽ ԸՆԿԵՐՆԵՐ28 Ապրիլ 2014Երշիկը խորանարդիկներով կտրատել, ձուն և կանաչին մանրացնել: Այս ամենը խառնել իրար` ավելացնելով եգիպտացորենը, աղը և մայոնեզը: Լոլիկի վերևի մասը կտրել, այնուհետև թեյի գդալի օգնությամբ փորել փափուկ հատվածը: Լոլիկի փորված հատվածում լցնել խառնուրդը: Զարդարել, կանաչիով` մազեր, պանրով` ոտքեր, մայոնեզով` աչքեր անել:շարունակելՏապակած բրոկոլիով, ռուկոլայով և ոսպով աղցան01 Ապրիլ 2014Նախապես տաքացնել ջեռոցը մինչև 218 ° C աստիճան և ծածկել ջեռոցի մեծ տապակը յուղաթղթով: Կտրտել բրոկոլին մինչև մեկ անգամ կծելուն հարմար չափի: Կտրել բրյուսելյան կաղամբի ծայրերը, փոքրերը բաժանել 2, իսկ մեծերը՝ 4 մասի: Բրոկոլին և կաղամբը թաթախել ձիթապտղի ձեթի մեջ, այնուհետև աղ և պղպեղ ցանել:շարունակելՏակո խոզի մսով և ավոկադո սոուսով18 Մարտ 2014Տաքացնել մեծ տապակը միջին կրակի վրա և ավելացնել ձիթապտղի ձեթ: Խոզի միսը պատել աղով, պղպեղով, պապրիկայով, սոխի փոշիով և սխտորի փոշիով: Տեղադրել խոզի միսը կաթսայի մեջ: Ավելացնել գարեջուրը ըստ նախընտրության, ծածկել և եփել 3-4 ժամ թույլ կրակի վրա: 3-4 ժամ հետո բացել կափարիչը և պատառաքաղի օգնությամբ մանրացնել միսը: Անհրաժեշտության դեպքում կարելի է հավելյալ համեմել:շարունակելԲԱՆԱՋԱՐԵՂԵՆՈՎ և «ՍԼՈԲՈԴԱ» ՄԱՅՈՆԵԶՈՎ ԱՂՑԱՆ08 Հունվար 2014 չինական կաղամբ` 100 գ - չերի լոլիկ` 100 գ - վարունգ` 100 գ - հազարի տերևներ` 20 գ - կիտրոնի հյութ` 2 ճաշի գդալ - մայոնեզ `1/2 բաժակշարունակելԲաղադրատոմս «ԳԱՅՈ» մակարոնով23 Դեկտեմբեր 2013Եռացրած ջրի մեջ փափկեցրած լազանյան լցոնե՛ք մսային խճողակով, տեղադրե՛ք ձեթով պատված թավայի մեջ, վրան դրե՛ք լոլիկի շերտերը, ավելացրե՛ք աղ, պղպեղ, քերած պանիր: շարունակել«Էյչ-Էս-Բի-Սի Բանկ Հայաստանը» երրորդ անգամ պարգևատրում է առևտրի ֆինանսավորման իր լավագույն հաճախորդներին:11 Նոյեմբեր 2013«ԼԻԱ-Կ ԳՐՈՒՊ» ՍՊԸ-ին մրցանակներ են հանձնվել հետևյալ անվանակարգերում`շարունակելԱյցելություն «Դելտա Վիլմար ԱՊՀ»27 Օգոստոս 2013«ԼԻԱ-Կ Գրուպ» ՍՊ Ընկերությունը` ի դեմս իր պաշտոնական ներկայացուցչի, գործնական հրավերով մեկնեց Ուկրաինա՝ ք. Օդեսա, մասնակցելու «Դելտա Վիլմար ԱՊՀ»–ի կողմից կազմակերպված միջազգային կոնֆերանսին:շարունակելԱյցելություն «ԷՖԿՈ» Գրուպ30 Մայիս 201330.05.2013 թ.–ին «ԼԻԱ–Կ Գրուպ» ՍՊԸ-ի հիմնադիրներից՝ Հայրապետ Կարապետյանը այցելեց «ԷՖԿՈ» Գրուպ՝ կոնֆերանսի, որը հատուկ կազմակերպվում է ամեն տարի «ԷՖԿՈ» Գրուպ-ի գործընկերների համար:շարունակելԱշխարհահռչակ «ԳԱՅՈ»-ն Հայաստանում15 Մայիս 2013Բարձրորակ իսպանական «ԳԱՅՈ» մակարոնեղենը և սոուսները արդեն Հայաստանում են: 2013 թ.-ի գարնանը «ԼԻԱ – Կ Գրուպ» ՍՊԸ-ն ՝ սկսելով բանակցություններ «Իսթերն Դեվելոփմնթ Գրուպ»–ի հետ, շատ կարճ ժամանակ անց Հայաստան ներմուծեցշարունակել