ՍՊԱԳԵՏՏԻ ''GALLO" ԾԱՂԿԱԿԱՂԱՄԲՈՎ
28 Ապրիլ 2014
Բաղադրությունը
400 գր. ''GALLO" սպագետի,
200 գր. ծաղկակաղամբ,
100 գր. պանիր,
պաքսիմատ,
սոխ, կանաչի,
ձեթ ՛՛СЛОБОДА՛՛ "ЗОЛОТО", "ЩЕДРЫЙ ДАР"
աղ, պղպեղ:
Պատրաստման եղանակը
Սպագետին եփել այնպես, ինչպես գրված է պատրաստման եղանակի մեջ: Ծաղկակաղամբը խաշել և տապակել ձեթով: Առանձին թավայի մեջ սոխառած անել, ավելացնել ծաղկակաղամբը, սպագետին և մանր կտրատված կանաչին: Այս ամենը համեմել աղով և պղպեղով: Կրակից վերցնելուց հետո ավելացնել պանիրը և պաքսիմատը: