Բաղադրատոմս «ԳԱՅՈ» մակարոնով

23 Դեկտեմբեր 2013 Բաղադրատոմս «ԳԱՅՈ» մակարոնով

Բաղադրությունը 6 չափաբաժնի համար 

- Լազանյա` 300 գ.

- լոլիկ` 5 հատ

- ձեթ` 3 ճաշի գդալ

- քերած պանիր` 250 գ.

- կարագ` 2 գդալ

- տավարի փափկափիս` 250 գ.

- գլուխ սոխ` 2 հատ

- աղացած հիլ` ¼ թեյի գդալ

- աղացած սև պղպեղ

- աղ

 
Պատրաստման եղանակը 
 

Պատրաստե՛ք խճողակ աղացած մսով և սոխով, ավելացրե՛ք աղ, պղպեղ և մի փոքր ջուր: 

Հեռացրե՛ք լոլիկի կեղևը, ապա շրջանաձև կտրտե՛ք: 

Եռացրած ջրի մեջ փափկեցրած լազանյան լցոնե՛ք մսային խճողակով, տեղադրե՛ք ձեթով պատված թավայի մեջ, վրան դրե՛ք լոլիկի շերտերը, ավելացրե՛ք աղ, պղպեղ, քերած պանիր: 

Ջեռոցում 220 C ջերմաստիճանի տակ եփե՛ք 40 րոպե: 

Ձևավորե՛ք մաղադանոսի տերևներով, առանձին մատուցե՛ք կծու կետչուպ:

Բարի՛ ախորժակ: