ԲԱՆԱՋԱՐԵՂԵՆՈՎ և «ՍԼՈԲՈԴԱ» ՄԱՅՈՆԵԶՈՎ ԱՂՑԱՆ
08 Հունվար 2014
Բաղադրությունը 4 չափաբաժնի համար
- չինական կաղամբ` 100 գ
- չերի լոլիկ` 100 գ
- վարունգ` 100 գ
- հազարի տերևներ` 20 գ
- կիտրոնի հյութ` 2 ճաշի գդալ
- մայոնեզ `1/2 բաժակ
Պատրաստման եղանակը
- Կաղամբը խոշոր կտրտե՛ք:
- Լոլիկն ու վարունգը մասնատե՛ք շրջանաձև: Հազարը մանրացրե՛ք:
- Պատրաստի բաղադրիչները տեղադրե՛ք ափսեի վրա, ավելացրե՛ք կիտրոնի հյութ և մայոնեզ:
- Մատուցելիս աղցանի վրա ընկույզ շաղ տվե՛ք և կանաչիով ձևավորե՛ք:
Բարի ախորժակ: