ԲԱՆԱՋԱՐԵՂԵՆՈՎ և «ՍԼՈԲՈԴԱ» ՄԱՅՈՆԵԶՈՎ ԱՂՑԱՆ

08 Հունվար 2014 ԲԱՆԱՋԱՐԵՂԵՆՈՎ և «ՍԼՈԲՈԴԱ» ՄԱՅՈՆԵԶՈՎ ԱՂՑԱՆ

Բաղադրությունը 4 չափաբաժնի համար

 

- չինական կաղամբ` 100 գ

- չերի լոլիկ` 100 գ

- վարունգ` 100 գ

- հազարի տերևներ` 20 գ

- կիտրոնի հյութ` 2 ճաշի գդալ

- մայոնեզ `1/2 բաժակ

Պատրաստման եղանակը
 
  1. Կաղամբը խոշոր կտրտե՛ք: 
  2. Լոլիկն ու վարունգը մասնատե՛ք շրջանաձև: Հազարը մանրացրե՛ք: 
  3. Պատրաստի բաղադրիչները տեղադրե՛ք ափսեի վրա, ավելացրե՛ք կիտրոնի հյութ և մայոնեզ: 
  4. Մատուցելիս աղցանի վրա ընկույզ շաղ տվե՛ք և կանաչիով ձևավորե՛ք:
 
 Բարի ախորժակ: