Թայլանդական շոգեխաշված բրինձ «Ոսկե վիշապ»

Համառոտ բնութագիր
Թայլանդական եռացում անցած բրինձը ստանում են թրջելու, ճնշման տակ դնելու և այնուհետև մինչ մանրացումը չորացնելու միջոցով: Այն պարունակում է օսլա, և թույլ է տալիս պահպանել միջուկների մեջ եղած բնական վիտամինների և հանքանյութերի պարունակությունը: Բրինձը սովորաբար դեղնավուն է, սակայն գույնն անհետանում է եփելուց հետո:
Առանձնահատկությունները
Թայլանդական եռացում անցած Բրինձը համարվում է շատ օգտակար սննդամթերք, որը հարուստ է յուղերով, սպիտակուցներով և ածխաջրերով, մանրաթելերով, վիտամիններով և հանքանյութերով:
Հասանելի տեսականին
25 կգ պարկ